İşimiz Gücümüz Fuarcılık...

GAPTARIM 5.Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile GAPFOOD 9.Gıda Fuarı

GAPTARIM 5.Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile GAPFOOD 9.Gıda Fuarı

“SEKTÖRÜN NABZI BU FUARLARDA ATACAK!”

Gaziantep Sanayi Odası ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğiyle AKORT Fuarcılık tarafından 06-09 Şubat 2014 tarihleri arasında Gaziantep OFM Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan GAPTARIM 5.Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile GAPFOOD 9.Gıda Fuarı’na başta Gaziantep olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Kütahya, Eskişehir, Bitlis, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa ve Gaziantep’ten çok sayıda firma ve kurum iştirak etmektedir.

Çiftçilerden ve çiftlik sahiplerinden her yıl büyük ilgi gören fuarlarımızda, traktör ve biçerdöverlerden gübreye, tohumdan fidancılığa, sulama teknolojilerinden hayvancılık ekipmanlarına, tarımsal yayınlardan, bankacılığa, tarım sigortaları ve çeşitli gıda ürünlerine varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede ürün sergilenmektedir.

GAP TARIM VE GAPFOOD Fuarları KOSGEB Tarafından Destekleniyor

GAPTARIM VE GAPFOOD Fuarları, bu yılda KOSGEB tarafından desteklenmektedir. Fuarlarda; geniş bir katılımcı profili ile sektörü temsil eden büyük markalar bir araya gelecektir.

Çevre illere yönelik otobüs organizasyonu ile gelen ilgililere ve profesyonellere ev sahipliği yapılacak, mekanizasyon ekipmanları, zirai donanımlar, hayvancılık ekipmanları alım satımı yapan kurum yetkilileri ile katılımcı firmaların iş bağlantısı kurmaları ve çiftçilerle görüşmeleri sağlanacaktır.

Fuar organizasyonu olarak, sektör ilgililerini ve Gaziantep’in tüm ilçe ve köylerini, etkin ve yoğun bir reklam kampanyası ile onbinlerce afiş ve el ilanı dağıtarak yürüttüğümüz saha çalışması ile bilgilendirdik.

Gaziantep’te bir ilk; ‘ Buzağı Güzellik Yarışması’

GAPTARIM Fuarının açılış günü Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Veteriner Hekimler Birliği, Veteriner Hekimler Dayanışma Derneği ve AKORT Fuarcılık işbirliği ile Gaziantep’te ilk defa Buzağı Güzellik Yarışması yapılacaktır. 15 buzağının yarışacağı etkinlikte kazananlar altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

Dört gün süresince, 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarlar için şehir merkezinden düzenli otobüs seferleri gerçekleştirilecek.

G.Hülya AKKAYA

AKORT FUARCILIK

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024