İşimiz Gücümüz Fuarcılık...

TRİKONFEX FUARINA FİRMALARIN YOĞUN TALEBİ

TRİKONFEX FUARINA FİRMALARIN YOĞUN TALEBİ

TRİKONFEX FUARINA FİRMALARIN YOĞUN TALEBİ…

TRİKONFEX 3. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı AKORT Fuarcılık tarafından, Gaziantep Sanayi Odası işbirliği ve Trikotajcılar Odası desteği ile 20-23 Haziran 2013 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Defile, panel vb. etkinliklerle de desteklenen fuar, sektörün tek fuarı olma özelliğini taşıyor.

Markalaşma sürecinde hızla ilerleyen ve ihracatın lokomotifi tekstilin alt kolu olan trikotaj sektörünün ilk ve tek fuarı olan TRİKONFEX Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı hem satış hem de tanıtım açısından katılımcılarına ve ziyaretçilerine çok önemli fırsatlar sunuyor. KOSGEB’in de desteklediği fuar yoğun ilgi görmekte.

Gaziantep trikoda en önemli üretim merkezlerinden birisi olup, üretim kapasitesi olarak Türkiye'de ikinci sırada yer almaktadır.

Son yıllarda Fransa, Rusya, ABD dahil olmak üzere bütün dünyaya ihracat yapan Gaziantep triko örgü firmaları artık kendi markalarını oluşturarak kalite ve moda yaratma sürecine girmiştir.

Gaziantep’te üretilen bay, bayan, çocuk triko ve aksesuar ürünleri ortalama % 60 dış piyasa, % 40 iç piyasada pazarlanmaktadır.

İlerleyen yıllarda sektörün en kapsamlı ve etkili buluşması noktalarından birisi haline geline gelmesi beklenen TRİKONFEX, yeni pazar arayışları içinde bulunan üreticilere cazip fırsatlar sunacaktır.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024